fusk fail

eller så var det väl min egen girighet..eller lathet

för vad tänkte jag egentligen? skicka mina syskon och lita fullt på att de ska uppfylla mina önskningar? som nu sakta men väldigt säkert flyger förbi. för snart utropas vinnarna, och jag kommer inte vara någon av dem! någon helt random person, som säkert inte alls önskar vinna ens hälften så mycket som mig, kommer gå fram och ta emot mitt pris,

jag skulle själv ha gått dit, jag skulle själv ha skrivit ner frågorna ordentligt, jag skulle själv sett till att ha koll på vilken fråga som hör till vilket nummer. Jag skulle själv gått dit..... :( snyft

men men, jag tar det nästa år! nästa år! nästa år!

så för att trösta mig själv tänker jag stoppa i mig massa pepparkakor, skölja ner med ännu mera cola och lata mig framför någon film. hm, börjar redan må bättre.


Åh, Issa jag önskar att jag kunde gått på dansuppvisningen!! Hoppas det gick bra <3

"jag ska plugga, nästa vecka har jag prov, jag ska plugga, till nästa dumma prov, och nu ska vi läsa andra sidan, andra sidan, andra sida, nu ska läsa andra sidan, andra sidan med!"

fusk?

nej, det vill jag verkligen inte påstå

för det stod ju inget om det, inget alls, ingenstans, inte!
om det hade stått att man inte får ta hjälp av, ja säg till exempel internet, så hade jag inte gjort det! inte alls, aldrig!
jag hade absolut inte skickat min lillebror att skriva ner frågorna så att vi sen svarar på dem och skriver alla våra namn så vi har större chans att vinna presentkortet på 1000 kr! nej, det hade jag inte

men nu stod det inget och då får de räkna med folk som faktiskt vill vinna! vinna! vinna!

får se hur det går, rapporterar tillbaka senare!


:P

julskyltning tar fram det sämsta ur folk ;)

scooter fail naturkunskapsprov

det är sånt man tänker på då man inte kan tänka alls

Meh, (jag vet att jag skrev meh och inte men) jag hoppas på godkänt och nöjer mig faktiskt helt med det! jag är då inte kräsen när det gäller sånt jag inte ens borde ha.
Och på tal om skrev och menade så vet ajg att jag skrev att boken av Oscar Wilde hette Dorian Gray men för att rätt ska vara rätt heter den egentligen "The picture of Dorian Gray" men jag orkade liksom inte skriva ut hela det...

Så kolla på klippet, skratta, för det får man faktiskt, och föreställ dig detta nästa prov och allt kommer kännas så mycket bättre!




jag sa kännas bättre, ingen garanti att det faktiskt blir bättre

I tried to choose a Romeo&Juliet quote, but it will most likely end with me quoting the whole play.
I know, I know, but I just can't help it... <3


"vg+"

screw this

Till nästa "betygsnack":
Bespar mig de falska förhoppningarna och de uppmuntrande orden. Jag vill inte ha falska löften om ingenting. Ge mig sanningen. "VG+"? Sen när? Sluta titta mig i ögonen sådär, båda du och jag är väl medvetna om hur det faktiskt ligger till. Sluta försöka få det se hoppfullt ut, det är bara tragiskt och ser lite patetiskt ut helt ärligt. Vi vet att det inte kommer synas, det lilla pluset du gärna sätter dit, på de papper som verkligen betyder något. Som egentligen inte borde göra det. Plus? Minus? Som om det förändrar något. Varför ger du inte mig ett MVG- istället? Just det hycklare!
Så sluta, tack.


Det känns för länge sen nu, men jag tar sakta tag i mitt, för tillfället, torra liv. I will survive så att säga.
& New Moon på söndag med den allra bästa bio vännen! <3

akutmottagningen sick(et)skämt?

eller är det kanske bara jag?

Föreställ dig en akutmottagning. Hur ser den ut? Var du tvungen att ta en nummerlapp, sitta vänta med massa andra stackare och lyssna på kass radio?
Jag hade alltid trott att akutmottagningen var en trygg plats, där du blev omhändetagen så fort du kom dit. Att läkare stod och väntade på dig i vita rockar, redao att fixa till problemet, vad det än var. Att de hade specialister och att du kunde känna dig säker så fort du kom innan för dörren...

Men så var det tydligen inte. Nej, ta en nummerlapp och sitt och vänta. Med andra akuta fall. För varför går man dit om det inte är akut? Det heter ju akutmottagningen. De såg inte ut att skynda sig, saktare än vad gräset växer går "kön" framåt. För framåt går den ändå. Tills du får gå till en annan kö för att vänta lite till. Det spelar tydligen heller ingen roll om du kräks, blöder vid ena ögat (vilket en liten stackars unge gjorde) eller säger att du har ont i hjärtat (stackars tant!) Du får vänta tills ditt nummer kommer upp. Och sakta går det!

Jag har aldrig varit så frustrerad, så arg och så orolig samtidigt. Det sjönk inte in, jag kunde inte acceptera det. Hit kommer inte bara skatt pengar, det bryr jag mig inte om. Men hit kommer patienter. Människor med akuta fall. För det heter akutmottagning! Och när jag kollade omkring mig såg inte folk ut att vara i mindre behov av akut hjälp än oss.

När ditt nummer väl plingar får du vara snabb, för du har ungefär 10 sek på dig att ta dig fram dit, utan hänsyn till att du inte kan ta dig fram så fort plingar de förbi ditt nummer. Men fram till "receptionen" kom vi.
Där blev det inte bättre, "ni får sitta och vänta" wtf tänkte jag "hur långt tid tar det då?!" "det kan ta en liten stund"
Denna väntsal var varken bekväm eller sympatisk. Radio, och en stor platt TV som visade trav. Helt allvarligt.

En liten stund var en halvtimme! En halvtimme! Det funkar ju också bra, att istället för att sköta om dig, får du vänta bort dina besvär. Det funkade, klart det funkade!!!! utslag kan försvinna inom en halvtimme och då har du inget att visa dem. Men det gjorde inget, för när det väl var dags blev vi skickade någon annan stans. Gick vi dit? Nej, för att "de kanske kan hjälpa er idag, sen får ni gå till sjukhuset där ni bor" Väntade vi mer än en timme på att få höra det? jag tror inte ens wtf räcker för att beskriva vad jag kände.

Jag bet på naglarna! Jag bet på mina naglar! När gör jag någonsin det? Så orolig, arg och frustrerad var jag.


OK, ok. Vissa klarar såna situationer bättre än mig, men jag tänker inte ta tillbaka vad jag tycker!

Bussen som frizon?

Man tar sig från en punkt till en annan, transporteras med ett stort (eller litet i och för sig) fordon utan som helst kontroll över det (förutom stoppknappen, om den nu finns). På bussen kan man göra många saker, men inte vara någon annan stans. Personligen tycker jag om bussenresan, vart man än ska. Den kan vara rätt fridfull. Om man inte har för mycket att tänka på. Men tänk, man kan inte göra något tills man gått av. Det är nästan som en paus, man sitter där och bara väntar. Om man vet att man ska göra någonting man inte tycker om när man väl klivit av ( som läxor kanske) så är bussen faktiskt nästan som en frizon.


Och för att jag inte orkar något annat för tillfället,
some fine british humor, a must see!

"the swan has escaped? can you describe it to me?"



RSS 2.0