"På en torsdag? Här va det fest!"

Lyckan är närmare än du tror, det vet du.


"mu?"


"oh nej, hon ser mig!"

jag kan omöjligt vara den enda..
(även om din mamma påstod det igår! ;) )

Jag ska till tandläkaren nästa vecka, min lillebror var hos tandläkaren idag, han ska få tandställning. Och jag minns hur det va! (jag måste få bort desa rim från min hjärna innan jag får panik, skrik, spik, lik,unik......make it stop!)

Det spelar egentligen ingen roll vem tandläkaren är, det kan vara vem som helst som sitter och pillar i din mun. Men om det gör ont, så förvandlas just den här tandläkaren till den mest hemska och onda i världen. Som representativ för all smärta. Och när man ligger där är det enda man tänker på saker som man hellre hade gjort; ekvationer, böja verb, ha naturkunskap osv (NEJ INTE IDROTT!) För man tänker ju så Fan ta dig! Fan ta dig, det gör ont! jag vill inte mer! SLUTA SLUTA SLUTA!!
Eller så gjorde i alla fall jag.

& på tal om tandläkare minns jag hur jag alltid fasade över att stöta på tandläkaren "i det verkliga livet". Ni fattar väl, en tandläkare som säger åt er att inte äta godis, bara på lördagar, är det sista man vill se på väg till/från en godisaffär, eller vid en godishylla...

OH NEJ! där är hon, fan också! hon kommer se mig! hon kommer se mig köpa godis! på en ONSDAG! hjälp! OK lugn. låtsas leta efter nåt annat, gå bort från godiset. Lägg tillbaka det någonstans, gör dig av med det! Ok. Lugn säg bara hej och gå därifrån.....Nej! vänta hon kommer inte hitåt! ta godispåsen! ta godispåsen! gå mot kasasn! gå mot kassan! UT, UT, UT! fort ska det gå, undvik henne.
LÄTTNAD
äntligen ute, göm godiset inuti jackan så ser hon inte det!
-Hej!
YES!!!!!! MUAHAHAHHA jag vann igen sucker!

var det bara jag? det var som om man hade begått något slags brott. Eller brutit något avtal eller pakt.
Shit, det är bara lite godis. Men då var det aldrig "bara lite" godis, eller hur?
Jo, samma känsla när man stöter på en lärare dagen man inte hade varit i skolan...göm dig!

Yep...så mycket om tandläkare och fasor...

(Men långt bort i tunneln börjar jag nu se glimtar av ljus...)

Steff...are you ok?

skolk eller skolkar?

as I am overwhelmed..

jag tror jag har för mycket att göra igen.
jag tror på nåt sätt att jag komemr klara av det, till slut
jag gick inte till skolan idag...

Kalla det vad du vill, skolk? Nej, vill jag inte påstå. För jag hade faktiskt för ont för att gå. Och vem bestämmer vad som räknas till skolk? Ok, så det kanske var skolk. Men man är oskyldig till motsats bevisat eller hur?
här följer mitt försvar; jag hade bara tre lektioner idag, spanska, idrott och engelska. Men egentligen är det ju bara två, för idrott räknas ju inte som lektion. Och vill man gräva ännu djupare kanske inte engelskan var det heller, eftersom vi fömodligen började med något nytt så skulle jag missat lite ändå eftersom jag inte var klar med uppsatsen. Så, en lektion, egentligen.
Skulle jag gå upp så tidigt för en lektion? Visst, jag har ju gjort det förr, många andra gör ju det. Men nu mådde jag ju inte bra. Jag hade ju ont, lite överallt kändes det som. Och om man inte vill räkna denna smärta som värd att skippa skolan för, vilket vissa säkert gör, så skyller jag på faktum att jag var emotionellt instabil. Jag ville helt enkelt inte riskera att skrika,skälla,hota,tycka illa om någon eller börja gråta av ingen anledning.
Så mitt sista och starkaste argument; det var för allas bästa att jag stannade hemma idag!

Vad har jag gjort? Druckit cappucino som blivit min nya drog, kollat på ROTK (poäng till den som fattar utan att googla det!) skrivit frågor till projektarbetet. Läst vem vill bli miljadär, Så nytta och nöja i högsta grad!
Kommer jag till skolan imon? Inget jag vill svara på just nu, tar dagen som den kommer.

nej, nu orkar jag inte mer...

Steff, have you seen the new layout? I didn't understand a thing! But will reply asap <3

RSS 2.0